Протестиращите изразиха недоволство от работата на общинската администрация  Протестиращите разпънаха

...
Протестиращите изразиха недоволство от работата на общинската администрация  Протестиращите разпънаха
Коментари Харесай

Протест блокира изхода на Бургас

Протестиращите показаха неодобрение от работата на общинската администрация 

Протестиращите разпънаха плакати с надписи „ Искаме чист въздух “, „ Писна ни от тиня и прахуляк “, „ Искам нови улици “, „ Без прахоляк “, „ Стоп на корупцията, на беззаконието, на бездействието “, „ Писна ни от неистини “, „ Няма да поносим насмешки “.

Жителите на кварталите Лозово и Долно Езерово блокираха един от изходите на Бургас.

Що се отнася до хората от Лозово и Долно Езерово те желаеха пояснение, за какво улиците в квартала им стоят разкопани толкоз дълго време. Стоят разкопани даже и тези улици, където ВиК е завършила работата си.

Протестиращите показаха недоволството си от работата на общинска администрация. 

Участниците в митинга поканиха за диалог и народния представител Константин Бачийски.

Въпреки че не е част от локалната и изпълнителната власт той изслуша всички мнения, претенции и пое отговорността да спомага за решение на случая.
 Депутатът Константин Бачийски бе поканен на срещата от протестиращи. Той пое ангажимент да им съдейства
Бачийски разяснява, че не е склонен с метода на ръководство на Бургас. И по тази причина, че Община Бургас не се грижи добре за съставните си селища и квартали.

„ Въпреки, че все още съм част единствено от законодателната власт участвам на митинга, с цел да чуя и реша проблемите на хората, тъй като това е претекстът ми да се занимавам с политика. “ –  заяви Бачийски.

Той мигновено потърси за подпомагане регионалния шеф Пламен Янев. От своя страна губернаторът предложения протестиращите от Лозово и Долно Езерово да излъчат свои представители и да се срещнат с него в постройката на Областна администрация Бургас.

„ Ще спомагам на жителите на Лозово и Долно Езерово. За мен е незаслужено, че Община Бургас до момента подценяват хората от кварталите и техните задълбочаващи се проблеми. Явно Николов от дълго време е не запомнил, че е чиновник на всички бургазлии, а освен на избран кръг от хора. И това ще му бъде припомнено в края на октомври ", разяснява Бачийски.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР